29Nov

O nama

Centar za edukaciju stranih jezika “BIG BEN“ je osnovan 16.01.2006. godine sa adresom IV juli 22, Zrenjanin. Opremljeni klimatizovanim učionicama, savremenim načinom predavanja veoma brzo smo pridobili pažnju i pozornost naših đaka.
 
Organizujemo opšte i specijalizovane  kurseve engleskog i nemačkoj jezika i za decu i za odrasle, kao i srpski za strance. Nastava je  prilagođena individualnoj, poluindividulnoj i grupnoj nastavi, u zavisnosti od potreba polaznika. Stručni predavači u BIG BEN-u su iskusni profesionalci s višegodišnjim iskustvom koji  održavaju i unapređuju standard koji smo postavili. Naš način rada je da se svakom plazniku posvetimo potpunu pažnju i da svakog polaznika motivišemo da usvoji najviše gradiva.
 
 
Centar za edukaciju stranih jezika “BIG BEN“ se razvijao i rastao svake godine zajedno sa svojim đacima, donosio novine, organizovao kreativne radionice u sklopu nastave. Tokom 2013. godine Centar za edukaciju stranih jezika “BIG BEN“ otvorio je svoju poslovnicu na još jednoj lokaciji, na Bagljašu u ulici Stražilovska br. 54. Osluškivao je koje su to nove potrebe đaka i  poboljšavao sopstveni rad.
 
 
Nakon 10 godina uspešnog rada postali smo  i jedini licencirani predstavnik u opštini Zrenjanin, od strane obrazovno-razvojnog centra PRO-MENS, za sprovođenje programa MENTALNE ARITMETIKE SUAN PAN za decu uzrasta od 5 do 14 godina.
 
 
NAŠ CILJ JE  DA NAM DECA IZRASTU U OBRAZOVANE, PUNE SAMOPOUZDANJA I SPREĆNE ODRASLE LJUDE!!!
 
POSTANITE I VI DEO BIG BEN PORODICE JER STREMIMO KA ZAJEDNIČKOM CILJU!
 
 
Ljubazni koordinatori Centra za edukaciju BIG BEN će Vas uvek srdačno dočekati i dati odgovor na svako Vaše pitanje.
 
 
UM CARUJE! ZNANJE VLADA!

Kontakt

Kontakt

Big Ben

4. Juli 22/13 D2, Stražilovska 54
023/545-298 i 023/534-619
069/155-61-62

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.