O nama

Centar za edukaciju stranih jezika “BIG BEN“ je osnovan 2006.god. Organizujemo opšte i specijalizovane kurseve engleskog i nemačkog jezika za decu i za odrasle, kao i srpski za strance. Stručni predavači u BIG BEN-u su iskusni profesionalci s višegodišnjim iskustvom. Jedini smo licencirani predstavnik u opštini Zrenjanin, od strane obrazovno-razvojnog centra PRO-MENS, za sprovođenje programa Mentalne aritmetike SuanPan za decu uzrasta od 5 do 14 godina.
 
U 2017. god. uveden je nov licencirani obrazovni program, BRZO ČITANJE SA RAZUMEVANJEM. Po završetku kursa  čitate najmanje duplo brže u odnosu na početnu izmerenu brzinu a da pri tome Vaše razumevanje  pročitanog ostane na istom ili višem nivou. Benifiti kursa se ogledaju na jačoj koncetraciji, boljem pamćenju, lakšem i bržem učenju, boljoj organizaciji misli i informacija, boljem razumevanju
 
NAŠ CILJ JE  DA NAM DECA IZRASTU U OBRAZOVANE, PUNE SAMOPOUZDANJA I SREĆNE ODRASLE LJUDE!!!
 
POSTANITE I VI DEO BIG BEN PORODICE JER STREMIMO KA ZAJEDNIČKOM CILJU
                                                                           

Galerija

Naši predavači

Šta je mentalna aritmetika?

Mentalna aritmetika je vid izvodjenja osnovnih računskih operacija (sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje), koji ne uključuje nikakve fizičke i spoljašnje instrumente ili uređaje, poput digitrona, papira i olovke ili računara. Izvodjenje matematičkih operacija se odvija isključivo korišćenjem misaonog procesa, uz tu specifičnost da ne postoji mogućnost greške u računanju.
 

Efekti SuanPan mentalne aritmetike

Program SuanPan mentalne aritmetike je moguće sprovesti samo u detinjstvu, kod dece uzrasta od 5 do 14 godina, zbog potencijala koje samo deca poseduju i koji se vremenom gube. Nakon obuke mentalne aritmetike, deca prirodno primenjuju i unapredjuju usvojene veštine i način razmišljanja. Jednom savladana tehnika i stečene sposobnosti ostaju aktivne zauvek.
 

Big Ben

4. Juli 22/13 D2, Stražilovska 54
023/545-298 i 023/534-619
069/155-61-62

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.