O nama

Centar za edukaciju stranih jezika “BIG BEN“ je osnovan 2006.god. Organizujemo opšte i specijalizovane kurseve engleskog i nemačkog jezika za decu i za odrasle, kao i srpski za strance. Stručni predavači u BIG BEN-u su iskusni profesionalci s višegodišnjim iskustvom. Jedini smo licencirani predstavnik u opštini Zrenjanin, od strane obrazovno-razvojnog centra PRO-MENS, za sprovođenje programa Mentalne aritmetike SuanPan za decu uzrasta od 5 do 14 godina.
 
U 2017. god. uveden je nov licencirani obrazovni program, BRZO ČITANJE SA RAZUMEVANJEM. Po završetku kursa  čitate najmanje duplo brže u odnosu na početnu izmerenu brzinu a da pri tome Vaše razumevanje  pročitanog ostane na istom ili višem nivou. Benifiti kursa se ogledaju na jačoj koncetraciji, boljem pamćenju, lakšem i bržem učenju, boljoj organizaciji misli i informacija, boljem razumevanju.  
 
NAŠ CILJ JE  DA NAM DECA IZRASTU U OBRAZOVANE, PUNE SAMOPOUZDANJA I SREĆNE ODRASLE LJUDE!!!
POSTANITE I VI DEO BIG BEN PORODICE JER STREMIMO KA ZAJEDNIČKOM CILJU
                                                                           

Galerija

Rekli su o nama

   Kursevi engleskog jezika

Engleski jezik je jezik celog sveta i sa preko 380 miliona direktnih korisnika definitivno spada u najvažnije jezike, tj. jezik koji morate znati. Svi kursevi engleskog jezika u našoj školi se organizuju prema važećim evropskim standardima, što znači da postoji ukupno 6 nivoa obuke. Kurseve engleskog jezika prema starosti polaznika podelili smo na kurseve za odrasle i kurseve za decu.    
 

   Kursevi nemačkog jezika

Svakako je poželjno govoriti i poznavati jezik velike ekonomske sile i evropskog centra moći koji će otvoriti mnoge poslovne perspektive i približiti razne oblasti koje se tiču društva i kulture. Nemački jezik je jedan od tri svetska jezika koji se najviše uče u svetu, tako da je vreme da započnete učenje. Naši iskusni predavači pomoćiće vam da lakše savladate ovaj jezik, a prema uzrastu, kursevi su podeljeni na one za odrasle i kurseve za decu.   

   Posebna ponuda

BIG BEN centar za edukaciju nudi osnovcima, srednjoškolcima apsolutnu podršku u nastavi engleskog i nemačkog jezika,  kao i pripreme za sve vidove testova, kontrolnih zadataka i svih ostalih vidova provere znanja.
Nudimo konstruktivan i motivacioni rad sa osobama kojima treba podrška i pomoć u savladavanju određenih delova gradiva, sticanje znanja i prelazak sa nižeg na viši nivo poznavanja jezika.   

Big Ben

4. Juli 22/13 D2, Stražilovska 54
023/545-298 i 023/534-619
069/155-61-62

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.